Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Stroinkshuis

Bewonersbedrijf Noaberhuus gaat een maatschappelijke invulling geven
aan horeca Stroinkshuis
Bewonersbedrijf Noaberhuus gaat een maatschappelijke invulling geven
aan horeca Stroinkshuis

Even voorstellen

Graag zouden wij ons even voorstellen! Wij zijn Stichting Noaberhuus en zullen binnenkort de horeca in Stroinkshuis gaan bemannen. 
Stichting Noaberhuus is een bewonersbedrijf dat zich samen met bewoners uit de wijk inzet voor de wijk. Stichting Noaberhuus is erop gericht bewoners in hun eigen omgeving te laten ontwikkelen en te ondersteunen daar waar nodig. Opbrengsten uit het bewonersbedrijf, worden dan ook ingezet voor verdere ontwikkelingen in de wijk. Bewoners, organisaties en samenwerkende partners spelen in deze ontwikkelingen ook een grote rol. De bewoners en de wijk staan hierin centraal.

Zo willen wij o.a het volgende gaan realiseren:
  • Maatschappelijke schoollunch. Kinderen van basisscholen uit de wijk kunnen voor minder dan €5,- per week een gezonde lunch krijgen. Dit doen wij in samenwerking met scholen en plaatselijke ondernemers.
  • Vaste inloopochtenden waarbij er voor iedereen gratis koffie en thee wordt geschonken.

Daarnaast hopen we samen met buurtbewoners en andere organisaties mooie nieuwe activiteiten neer te kunnen zetten. Mocht je nog vragen en/of ideeën hebben dan horen wij dit ook graag! 
Wij zullen de komende tijd veel rondlopen in Stroinkshuis en willen dan graag kennis met u maken, maar schroom niet ons aan te spreken.

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg