Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Urban City Run 2019: meer lopers en extra afstand

Na de succesvolle Urban City Run 2018 staat het laagdrempelige en unieke loopevenement dit jaar zondag 22 september 2019 op de agenda.

 

 

 

 

Urban City Run 2019: meer lopers en extra afstand

Na de succesvolle Urban City Run 2018 staat het laagdrempelige en unieke loopevenement dit jaar zondag 22 september 2019 op de agenda.

Vorig jaar kleurde een lang lint van lopers in oranje shirts de binnenstad van Enschede. Onderweg hadden diverse gebouwen de deuren geopend om te laten zien wat ze in huis hebben. De route dwars door onder andere Het Wilminktheater, Decathlon en Fellini maakte de loop extra bijzonder, de 500 lopers konden genieten van diverse optredens en enthousiaste aanmoedigingen. Michel van Sluijs, namens Sportaal projectleider van de Urban City Run, vertelt dat hij veel selfies met #UCR053 gezien heeft op social media:
“Op alle foto’s zijn lachende deelnemers te zien, je ziet iedereen genieten van de bijzondere beleving”. Hij vervolgt: “De combinatie van sport, kunst, cultuur, horeca, onderwijs en winkelbeleving maakt van de Urban City Run echt iets unieks, en: de Urban City Run blijft een recreatieve loop zonder tijdsregistratie”.


Ook bij de tweede editie van de Urban City Run zullen er weer verrassende momenten voorbij komen die je enkel als deelnemer kan beleven. Naast de 5 kilometer wordt het evenement uitgebreid met een ronde over 7,5 kilometer. Van Sluijs: “Hiermee komen we tegemoet aan de wens van veel lopers die nog langer willen genieten van wat Enschede te bieden heeft, en we geven meer mensen de mogelijkheid mee te doen”. Het maximaal aantal deelnemers dat kan meelopen is 1000. De inschrijving opent op 15 juni.

De Urban City Run, een initiatief van Sportaal, start op 22 september 2019 vanaf de Performance Factory in Enschede. Info: www.ucr053.nl

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg