Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Czar Peter winnen eerste editie 3x3 basketball op Van Heekplein

 

 

 

 

 

Czar Peter winnen eerste editie 3x3 basketball op Van Heekplein

 

Op zondag 22 september van 13.00 – 17.00 uur was de eerste editie van het 3x3 basketballtoernooi op het Van Heekplein. Het was een zonnige dag met spectaculaire acties. Uiteindelijk ging team Czar Peter er in de finale met de winst vandoor.

 

Voor één middag namen de basketballers het Van Heekplein over en konden de mooiste dunks op een groot applaus van het aanwezige publiek rekenen. Het basketballtoernooi is een samenwerking tussen Sportaal, Enschede Promotie en de Enschedese basketballverenigingen Amical en Arriba. Het toernooi werd gespeeld op een speciaal veld van de Nederlandse Basketball Bond dat die middag gelegd was. In totaal deden er achttien teams mee verdeeld over vier categorieën.

Bij de categorie kinderen (8 t/m 12 jaar) waren de Darkbombers de beste, de titel bij jongeren (13 t/m 17 jaar) ging naar Jugglers, bij de dames was team Old Teamies en bij de heren werd na een finale de titel gewonnen door team Czar Peter.

 

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg