Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Prijsuitreiking tekenwedstrijd Sjors Sportief & Creatief

 

 

 

 

 

Prijsuitreiking tekenwedstrijd Sjors Sportief & Creatief

Vanaf 7 oktober kunnen alle basisschoolleerlingen van het basisonderwijs uit gemeente Enschede zich via  www.sjorssportief.nl inschrijven voor één of meerdere sport- en of cultuurkennismakingscursussen.

Maandag 7 oktober kregen de eerste scholen de boekjes in hun klas uitgereikt. In deze boekjes staat het aanbod van 91 sport- en cultuurorganisaties van gemeente Enschede. Kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool kunnen kennis maken met diverse sporten of culturele activiteiten binnen de gemeente. Dit gebeurt door middel van zogeheten kennismakingscursussen.

Voor Romée van basisschool Bomans was er nog een speciaal feestje georganiseerd! Zij werd eerste in de tekenwedstrijd met maar liefst 278 stemmen! Uit handen van wethouder Sport, Niels van den Berg kreeg zij het eerste Sjorsboekje met haar tekening op de voorkant en uit handen van Menzis ontving ze haar prijs, een middag gratis komen zwemmen bij Aquadrome met haar hele klas!

Sjors Sportief & Creatief maakt het mogelijk dat kinderen op vrijblijvende wijze kennis kunnen maken met diverse takken van sport en/of cultuur. Voor meer informatie, kijk op http://sportaal.nl/activiteiten/sjorssportief/. Menzis Zorgverzekeraar ondersteund Sjors Sportief en Creatief.

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg