Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Scholen gesloten, zwembad open.
Donderdag 30 en vrijdag 31 januari

   

Scholen gesloten, zwembad open

Donderdag 30 en vrijdag 31 januari zijn veel scholen in het middelbaar- en basisonderwijs gesloten in verband met de landelijke staking. In zwembad het Aquadrome kunnen leerlingen terecht voor een dag waterplezier. 

Donderdag is het zwembad van 11.00 tot 15.00 uur geopend en vrijdag van 11.00 tot 20.30 uur. Tijdens deze dagen is er extra toezicht en organiseren we extra activiteiten zoals een glijbaanrace. Alle kinderen die zwemvaardig zijn en ouder dan 9 jaar mogen zonder begeleiding komen zwemmen. Kinderen die jonger zijn of nog geen zwemdiploma hebben zijn welkom van harte welkom onder begeleiding van een volwassene. 

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

 

Over Sportaal
Wij stimuleren mensen om samen te sporten en te zwemmen. Dat doen we door sportactiviteiten te organiseren, voor veilige en schone sportaccommodaties te zorgen en sporten voor iedereen bereikbaar te maken. Wij zijn Sportaal, spelverdeler in sport. Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl.

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg