Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Sjors Sportief & Creatief ook in tweede deel schooljaar 
Tot aan de zomervakantie kunnen kinderen van de basisschool nog meedoen aan Sjors Sportief & Creatief

 

Sjors Sportief & Creatief ook in tweede deel schooljaar 
Tot aan de zomervakantie kunnen kinderen van de basisschool nog meedoen aan Sjors Sportief & Creatief. Ook in het tweede deel van het schooljaar is er volop keuze. Inschrijven kan via www.sjorssportief.nl. Kinderen krijgen de komende weken op hun school een herinneringsflyer uitgedeeld.

Sportaanbod
Bij korfbal, zwemmen, capoeira, hockey, tang soo do, tennis, frisbee, badminton, fitness, rugby, yoga, skaten en streetdance zijn nog plaatsen beschikbaar. Bij cultuur is er nog mogelijkheid om muziek te maken en kun je meedoen aan exploring lab. Deze aanbieders hebben cursussen tot het einde van het schooljaar. 


Laagdrempelig zonder direct lid te worden
Via Sjors Sportief & Creatief kunnen basisschoolkinderen (vaak gratis) kennismaken met activiteiten zonder meteen lid te hoeven worden. Dit jaar doen er 92 sport- en cultuuraanbieders mee! Kinderen vanaf groep 1 t/m 8 mogen zich het gehele schooljaar inschrijven voor zoveel sport- en cultuuractiviteiten als ze willen.

 

 

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg