Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Geen saaie zomer? Volg Sportaal op TikTok

Wat moet je doen als de corona een streep zet door de vakantieplannen? Volg Sportaal op TikTok en beleef een zomer vol challenges bij jou in de buurt. 


Sinds deze week is Sportaal ook actief op TikTok, het snelst groeiende sociale platform van dit moment. Op TikTok worden korte video’s gepost met een uitdaging of aankondiging van een activiteiten. Na het succes van Sjors Stays@Home, waarin kinderen dagelijks een beweeg oefening konden doen, heeft Sportaal gekeken hoe zij kinderen in Enschede deze vakantie kunnen stimuleren om te bewegen. Sportaal weet uit ervaring dat video’s aanslaan bij kinderen en wil hen zo activeren om buiten te sporten en bewegen. 


De komende zomer verschijnt er ongeveer twee keer per week een nieuwe post waarin kinderen worden uitgedaagd om op zoek te gaan naar bijvoorbeeld een schatkist in de buurt of om mee te doen aan één van de leuke activiteiten die in Enschede worden georganiseerd.


Inmiddels zijn ruim 3,5 miljoen Nederlanders aangesloten op dit platform. Ruim 90% van generatie Z, geboren tussen 2000 en 2012, is elke dag actief. Sportaal wil deze generatie ook fysiek actief maken. Deze zomer staat daarom in het teken van blijf bewegen, blijf gezond. 


Als je Sportaal volgt ga je een super leuke zomer tegemoet. De eerste winactie is al gelanceerd als je @sportaal volgt en twee vrienden tag in de reactie kun je een zipchip winnen. 

Bekijk de eerste video.

 

25 juni 2020
---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg