Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Zonneweide buitenbad is een groene oase  

 

Voor wie het nog nooit is opgevallen, onkruid zul je niet snel aantreffen op het terrein bij het Aquadrome. Het terrein wordt met veel plezier door een vaste groep medewerkers vanuit DCW onderhouden. Gras maaien, onkruid wieden, snoeiwerkzaamheden, dagelijks wordt er flink geschoffeld en hard gewerkt. 

De medewerkers van DCW halen veel voldoening uit het werk rond het zwembad ‘Er komen veel mensen zwemmen en als we aan het werk zijn krijgen we regelmatig een complimentje’ aldus Heiko ter Braak, voorman bij DCW.

De voorman vertelt dat de werklocatie veel conform biedt. ‘Bij het buitenbad hebben een eigen personeelsruimte waar we koffie kunnen drinken en een boterham eten. Het is erg gezellig, ook met ons vaste aanspreekpunt vanuit Sportaal.’

Door de verruiming in de regels kunnen weer meer mensen een duik in het buitenbad nemen.  ‘Ons bad ligt er prachtig bij, in een groene omgeving, het is een oase van rust. Fijn dat we nu weer meer mensen kunnen toelaten’ aldus zwembadleider Marco Pierik. 


Programmering zomer

De openingstijden voor het buitenbad zijn dit jaar anders. De maatregelen die zijn opgesteld om verspreiding van het coranavirus te voorkomen, beperkt de mogelijkheden. Sportaal wil sporten en bewegen stimuleren en iedereen hiertoe een kans geven. Uit rondvraag onder de zomerabonnementhouders van 2019 bleek dat een deel graag baantjes wil zwemmen en dat de andere groep graag circa 4 uur bij het zwembad wil recreëren. Om zo veel mogelijk aan de wensen te voldoen is er voor gekozen om in de vakantie ’s morgens en ’s avonds het bad open te stellen om baantjes te zwemmen en overdag om te recreëren. Ook gaven de respondenten te kennen dat toiletgebruik echt een must is. Gelukkig is deze toegankelijk en kan er ook weer veilig worden gedoucht. 

Bekijk het zwemaanbod voor deze zomer op www.sportaal.nl/zwemmen.


vrijdag 26 juni 2020

----------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg