Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Financiële tips voor verenigingen worden gewaardeerd

Afgelopen woensdag 25 november organiseerde Sportaal een online bijeenkomst met als thema ´Financieel gezond de crisis door´. De deelnemers werden tijdens Studio Sportaal geïnformeerd over de mogelijke aanpak van de financiële situatie van de eigen vereniging. Voor een aantal verenigingen op dit moment item nummer één op de bestuursagenda. De avond werd met een ‘beoordeling’ van een 8,5 zeer goed gewaardeerd door de deelnemers.

In samenwerking met NOC*NSF organiseerde Sportaal de webinar Financieel gezond de crisis door. Onder leiding van Peter van Baak van Sponsorvisie kregen de aanwezige sportverenigingen gedurende een anderhalf uur durende online sessie inzicht in de kansen die ze kunnen pakken op financieel gebied. 

Sportregisseur Jasper Agelink van Sportaal merkte een hoge mate van interesse onder de deelnemende verenigingen: ‘De interesse werd met name gewekt door de verschillende regelingen die veel sportverenigingen in deze corona periode helaas niet hebben aangevraagd. Zonde geld. Gelukkig volgen er nog nieuwe regelingen, hierover zal Sportaal tijdig informeren.’ 

Tevens werden flink wat vragen beantwoord. Zo vroeg Benno Kuipers van SJO: ‘Mag ik de contributie zomaar tijdelijk bevriezen of verlagen?’ Nee niet zomaar, contributiewijziging moet altijd verlopen via een Algemene Ledenvergadering. ‘Zeer welkome praktische tips en doorverwijzingen voor financiële potjes’, aldus Bennie Nijhuis van Avanti Wilskracht. 

De webinar werd aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal. Kijk voor meer informatie of interessante financiële tips voor sportverenigingen op www.sportaal.nl of neem contact op met een sportregisseur. 

De volgende Studio Sportaal met het thema communicatie is op maandag 14 december. Voor verenigingen is het belangrijk om tijdens verschillende omstandigheden te blijven communiceren. Deelname is gratis. Kijk voor meer infomatie op www.sportaal.nl/studiosportaal

-----------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg