Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Studio Sportaal: Communicatie: juist nu! Maar hoe?

De laatste Studio Sportaal van dit jaar wil je niet missen! Ontvang concrete inspiratie hoe communicatie optimaal in te zetten is tijdens deze corona periode. De Webinar bevat vele praktijkgerichte handvatten en voldoende ruimte voor vragen zodat verenigingen na deze avond meteen aan de slag kunnen. Op maandag 14 december van 19.30 – 21.00 uur organiseert Sportaal de online Studio Sportaal met thema ‘Communicatie: juist nu! Maar hoe?’.

Samen met de verenigingen wordt er gekeken naar de communicatieaanpak voor de vereniging waarmee de doelgroepen op een aantrekkelijke manier betrokken blijven. En welke communicatiemiddelen kun je nu eigenlijk het beste gebruiken? De tips en adviezen zorgen ervoor dat je een goede clubcommunicatie opzet en een goede ledenbinding kan creëren. De workshop wordt gegeven door Martin van Berkel, eigenaar van communicatieadviesbureau Meer Bereik en tevens manager Communicatie bij de Nederlandse Volleybalbond. Hij heeft in het verleden al veel sportverenigingen ondersteund met hun communicatie en schreef hier zelfs twee boeken over. 

Aanmelden en meer informatie
De workshop wordt aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal en is geschikt voor alle sporten. Verenigingen kunnen de online bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via https://sportaal.nl/studio-sportaal-communicatie-juist-nu-maar-hoe/.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl.

- - - - - - - - - - - - - - -

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg