Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Een Kersttrein in Stroinkslanden

 

In de voortuin van de familie Spinmuis staat een winterlandschap met een kabelbaan en een spoorbaan. Over het spoor rijdt een Coca-Colatrein met kerstmannen erop. Een onzichtbare conducteur roept: “All a’board!” Een fluitsignaal klinkt en de trein gaat rijden. Er klinkt kerstmuziek en zo af en toe hoor je kinderen kerstwensen uitspreken. “Ik heb deze trein van onze dochter gekregen. Onze kinderen hebben dit jaar speciale kerstboodschappen ingesproken om me te verrassen,” vertelt Yvonne Spinmuis.

William Spinmuis vult enthousiast aan: “Kom vooral eens kijken. Daar staat het voor!”  

In juni hebben we u in deze krant kennis laten maken met Willam Spinmuis. Hij en zijn vrouw Yvonne hebben treinbanen in de tuin. Daar mogen kinderen meespelen. Hij helpt met een mobiele baan ook goede doelen om geld in te zamelen.  “Maar dit jaar kon dat vanwege de coronacrisis allemaal niet. Daar baal ik van. Om nu toch iets met de treinen te kunnen doen, om mensen te vermaken en even andere gedachten te geven heb ik nu toch een kersttrein in de voortuin gebouwd. Iedereen mag komen kijken, graag zelfs. Volgens mij is dat wel coronaproof als iedereen afstand houdt.  Het is tenslotte in de buitenlucht.”  

De trein rijdt van 1 t/m 20 december drie keer per week op woensdag-, zaterdag- en zondagavond tot 20:00 uur

In de week voor Kerst rijdt de trein iedere avond tot 20:00 uur.

Op Eerste en Tweede Kerstdag rijdt de trein van 12:00-20:00 uur.

Als het regent, rijdt de trein niet. Een beetje sneeuw is geen probleem.


Adres:
Braamlanden 114

“All A’Board!”

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg