Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Studio Sportaal: Financieel gezond de crisis door!

 

Vanwege de actualiteit bieden we op maandag 15 februari van 19.30 – 21.00 uur het Webinar ‘Financieel gezond de crisis door!’ nogmaals aan voor de sportaanbieders. Tijdens dit Webinar wordt met de sportaanbieders besproken hoe ze om kunnen gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak. Van welke regelingen kan je gebruik maken en welke kansen zijn er om het financiële gat te dichten? 

De verenigingen worden bijgepraat over de gevolgen van de crisis en de mogelijkheden hier weer gezond uit te komen. Tijdens de avond leren verenigingen hoe om te gaan met het tijdelijk wegvallen van inkomstenbronnen, gaan ze op zoek naar manieren om uitgaven te beperken en wordt er gezocht naar een nieuw evenwicht in financiën voor de vereniging. Deze Webinar staat onder leiding van Peter van Baak, eigenaar SponsorVisie en medeoprichter van AdsToSport. 

Aanmelden en meer informatie
De workshop wordt aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal en is geschikt voor alle sporten. Verenigingen kunnen de online bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via www.sportaal.nl/studio-sportaal-financieel-gezond-de-crisis-doorz. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl.

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg