Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Is jouw sportclub klaar voor de toekomst?

Sportaal organiseert de komende weken meerdere Studio’s Sportaal waarbij accent ligt op het toekomstbestendiger maken van je sportvereniging. Vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede worden deze Studio’s Sportaal georganiseerd. 

 

Op 1 juli gaat de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen gelden. Dat betekent meer regels waardoor de aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen duidelijker geregeld wordt. Maar wat is noodzakelijk om te wijzigen en wat kan wachten tot een volgend moment van statutenwijziging? Notaris Frank Röben en Sportaal organiseren een Webinar op woensdag 24 maart waarin de belangrijkste wijzigingen besproken worden. 

 

Vanuit de themagroep Duurzame Sport- en Beweeginfrastructuur wordt de Webinar ‘De Groene Club’ georganiseerd. Drie verenigingen met een eigen sportaccommodatie geven samen met Sportaal en De Groene Club een inspiratiesessie hoe je als vereniging je accommodatie kunt verduurzamen en daarmee kunt besparen op je uitgaven. Tijdens deze avond wordt het vijfstappenplan van de Groene Club uitgelegd en krijgen verenigingen vanuit good practice voorbeelden mee die ze ook kunnen gebruiken op hun eigen accommodatie. Studio Sportaal De Groene Club wordt georganiseerd op maandag 29 maart.

 

Deze inspiratiesessies worden digitaal gehouden en opgeven kan via www.sportaal.nl/studio-sportaal 

 

Aanmelden en meer informatie
Sluit je aan bij het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en ontvang ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.sportaal.nl/sportakkoord-enschede  De Webinars worden aangeboden vanuit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede en georganiseerd door Sportaal. Verenigingen kunnen de online bijeenkomsten gratis bijwonen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Mattijs van den Berg via m.vandenberg@sportaal.nl.

 


EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg