Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Kom gewichtsloos bewegen


Gelukkig kan er weer worden gesport. Door de coronamaatregelen was het zwembad enkele weken gesloten, maar nu kun je bij het Aquadrome weer terecht voor verschillende groepslessen zoals Aquasport.

Aquasport is een goede en gezonde manier om in beweging te blijven. De groepsles van 45 minuten zijn uitdagend en intensief en worden op leuke muziek gegeven. Tijdens de les heb je, op gepaste afstand, de gezelligheid van anderen om je heen en je bepaalt zelf hoeveel weerstand het water je geeft door soepel of krachtig in het water te bewegen. 

Elke dinsdag en donderdag tussen 09:00 – 11:00 en 19:00 – 21:00 kun je bij het Aquadrome terecht om deel te nemen aan een van de gave Aqua Sport lessen. Ga je juist voor een combinatie van aerobics en jogging tijdens een les Aqua Varia of wil je alles eruit knallen wat er in zit tijdens een les Kick en Boks? Koop en reserveer dan je plekje op sportaal.nl/tickets 

Let op bij entree doen wij de coronacheck, neem dus je indentiteitsbewijs en qr code mee

 

17 januari 2021

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg