Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Het belang van binden en behouden van leden en vrijwilligers

Verenigingen kampen steeds vaker met leden die de club verlaten. Speciaal voor verenigingen organiseert Sportaal een Studio Sportaal ‘Welkom bij de Club’ op donderdagavond 17 februari. Hoe zorg je ervoor dat nieuwe leden en vrijwilligers zich welkom voelen bij jouw club? Start2Create begeleidt de bijeenkomst in de Diekmanhal en zorgt dat het brein van de sportverenigingen op scherp gezet wordt. Deskundigheidsbevordering, interactie, snelheid en een lach gegarandeerd. 

Met de juiste communicatie kun je veel bereiken. Tijdens de komende Studio Sportaal leer je om met andere ogen naar jouw vereniging te kijken. Hoe kun je vrijwilligers en sporters binden en behouden? Sportverenigingen leren anders denken door middel van creatief denken tools. Anders denken dan in de gebaande paden levert concrete en soms ook unieke plannen op. 

De bijeenkomst van Studio Sportaal is op donderdag 17 februari van 19.30 – 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.15 uur in de Diekmanhal, kantoor Sportaal (eerste verdieping). Sportverenigingen uit Enschede kunnen gratis meedoen en zich aanmelden via de website van Sportaal

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg