Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Zwembad extra open in voorjaarsvakantie

De vakantie is bij uitstek de tijd om leuke dingen te doen met de familie. Tijdens de voorjaarsvakantie is het zwembad op gepaste wijze open. Om de veiligheid te waarborgen wordt er conform de richtlijnen van het RIVM een Corona Check bij de entree gedaan, maar daarnaast werkt het zwembad nog steeds met beperkte groepsgrootte en tijdsblokken. 

‘Wij zijn blij dat we dat we veel kinderen een weer leuk uitje in de vakantie kunnen bezorgen.’ vertelt Erik Kroeze teamleider zwembaden.‘De richtlijnen schrijven voor dat we één persoon per vijf vierkante meter mogen toelaten. We hopen dat dit er snel af gaat maar hanteren tot die tijd nog een maximum van 350 mensen per tijdsblok toe.’

Normaal is het zwembad op woensdagmiddag/avond, vrijdagavond en zondag geopend voor recreatief zwemmen. Tijdens de voorjaarvakantie zijn hier extra momenten aan toegevoegd en kun je ook op maandag, dinsdag, donderdag  en vrijdag van 11:00 tot 15:00 zwemmen. 


Extra zwemles
Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen die al op zwemles zitten en watervrij zijn een extra zwemles volgen. Ook kinderen die niet bij Sportaal zwemles volgen kunnen hier aan deelnemen. De boostzwemles van twee uur bestaat uit oefeningen en leuke leerzame spelletjes en is inclusief een korte pauze. Kinderen krijgen zodoende een boost om verder te komen met de zwemonderdelen. Op deze manier worden kinderen sneller zwemvaardig om zo eerder een diploma te halen. De lessen kosten € 24,50 en zijn op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur. 


Aqua Extra
Speciaal voor kinderen met een zwemdiploma, maar in de corona tijd niet echt de gelegenheid gehad om de zwemvaardigheid bij te houden bieden in het Aquadrome een opfrisles aan onder de naam Aqua Extra. Voor € 7,50 ga je een uur lang lekker zwemmen en alles oefenen wat je ooit hebt geleerd zodat weer opgefrist het water in kunt tijdens je vakantie! Survival technieken/conditie en alle zwemslagen komen weer aanbod. 

Deze lessen worden op zaterdag 19 februari om 13:30 en maandag 21 februari om 13:00 en 14:00 uur. Er is beperkt plek, via de website kunnen kinderen zich aanmelden. 

Kijk voor de actuele openingstijden en het reserveren van een kaartje op www.sportaal.nl/tickets


11 februari 2022

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg