Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Gymzaal Vastertlanden gerenoveerd

 

In samenwerking met vastgoedbedrijf Enschede heeft Sportaal een renovatie uitgevoerd bij gymzaal Vastertlanden. Wellicht dat de gebruikers het al hebben opgemerkt, eind vorig jaar is de zaal voorzien van een opknapbeurt. 

Nieuw schilderwerk, fotobehang en nieuwe kleedkamerbanken zorgen er voor dat het weer prettig vertoeven is in de gymzaal. Ook de Enschedese Handbal Club is erg blij met de frisse look. “Als handbaltrainster vind ik het een prettige zaal om in te sporten en dankzij de renovaties heeft het nu ook een mooie uitstraling. Het schilderwerk en de banken zien er goed uit maar vooral het fotobehang in de hal is erg gaaf”, Margret Duursma.

Ieder jaar renoveert Sportaal enkele gymzalen voor een vernieuwde en moderne uitstraling. Het schilderwerk wordt eens in de 7 jaar gedaan en de banken eens in de 30 jaar. In 2022 zijn de gymzalen Floraparkstraat en de Pathmoshal aan de beurt voor een mooie renovatie, maar ook de sportvloer bij Sporthal de Brug staat op de planning.  

Klik op de foto's hieronder voor vergroting.

 

28 februari 2022

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg