Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Stop grensoverschrijdend gedrag op je sportvereniging

Sociale veiligheid is vandaag de dag heel belangrijk. Helaas worden ook sportverenigingen geconfronteerd met ongewenst gedrag. Daarom organiseert Sportaal op woensdag 23 maart een Studio Sportaal met het thema 'Voorkom grensoverschrijdend gedrag op de sportvereniging'.
De avond start om 19.30 uur in de Diekmanhal en duurt tot ongeveer 21.00 uur
.  

Wil jij ook weten hoe je grensoverschrijdend gedrag signaleert, sterker nog: voorkomt? Tijdens deze avond krijgen de aanwezige sportverenigingen inzicht in wat sociale veiligheid is, hoe komt dit terug in de sport en voorbeelden van maatregelen die getroffen kunnen/moeten worden om de vereniging sociaal veilig te maken. De rol van de vertrouwenscontactpersoon wordt besproken en het High 5 Stappenplan, een online tool die op een eenvoudige manier inzicht geeft in wat een vereniging kan doen om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen.

Deze Studio Sportaal is bedoeld voor bestuursleden, vertrouwenscontactpersonen en/of commissieleden van sportverenigingen. De bijeenkomst is gratis voor alle sportverenigingen uit de gemeente Enschede en aanmelden kan op de website van Sportaal tot 23 maart.

Met financiering uit het Sport-, Beweeg- en Leefstijlakkoord Enschede wordt deze Studio Sportaal  mede mogelijk gemaakt. Het akkoord is erop gericht actie te zetten op actuele vragen uit onze stad. Kijk voor meer informatie over het Akkoord op www.samengoedinjevel.nl.

 

08 maart 2022

---------------------------------

EINDE PERSBERICHT

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg