Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

 

 

Het winkelcentrum Het Stroink wordt binnenkort verbouwd en uitgebreid. Het is hiervoor nodig om rondom het winkelcentrum een aantal kabels en (hoofd)leidingen in de grond te verleggen. Het gaat dan bijvoorbeeld om stroomkabels, gasleidingen en waterleidingen. Ook zal de omgeving van het winkelcentrum - zoals stoepen, parkeerplaatsen en openbaar groen - opnieuw worden ingericht.

 

Verleggen kabels en leidingen 

Het verleggen van de kabels en de leidingen gebeurt in opdracht van de gemeente Enschede en de nutsbedrijven en wordt uitgevoerd door de firma Siers uit Oldenzaal. Dat gebeurt niet in één keer, maar in zeven fasen.

De eerste fase van de werkzaamheden zijn inmiddels begonnen. We verwachten dat de laatste fase in de week van 24 februari volgend jaar wordt afgerond. Dit betekent dus dat het werk aan de kabels en leidingen vóór 1 maart 2020 klaar zal zijn. Natuurlijk speelt bij werkzaamheden buiten het weer een belangrijke rol. Als sommige werkzaamheden door slecht weer niet kunnen worden uitgevoerd, zal de planning doorschuiven en is het werk later klaar.

 

Opnieuw inrichten openbaar gebied 

Zodra de eerste fasen van het verleggen van de kabels en de leidingen klaar is, wordt begonnen met het opnieuw inrichten van het openbaar gebied rond het winkelcentrum. Hierover hoort u later meer.

 

We kunnen overlast niet helemaal voorkomen 

U kunt erop rekenen dat de nutsbedrijven en de aannemer er alles aan doen om overlast tijdens het werk te voorkomen. Heeft u toch een klacht? Of heeft u een tip hoe we het beter kunnen doen? Stuur dan gerust een e-mail naar projectleider Peter van Stipdonk van Montón Projectmanagement: stipdonk@montonprojectmanagement.nl.

 

Planning werkzaamheden

Om de planning van de werkzaamheden te bekijken klik hier.

 

 

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg