Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Onthulling van het projectbord.

 

Op woensdag 15 januari 2020 werd de start gegeven voor de verbouwing van Winkelcentrum Het Stroink.
Er waren veel betrokkenen op de uitnodiging hierbij aanwezig te zijn, ingegaan. Er was een kraam met heerlijke koffie aan de achterzijde waar je goed kon zien dat enige renovatie hoognodig is.
Op deze dag met harde wind brak gelukkig ook de zon nog door. Volgens eigen zeggen had wethouder van Zuid, Arjan Kampan, dat zelf geregeld.

Na de koffie liep het gezelschap naar het bouwbord waar het officiële startschot werd gegeven door middel van het onthullen van het bouwbord. Dat ging, zoals vaker, met enige hapering. Na de juiste aanwijzingen lukte het gelukkig toch.

De eigenaar van het winkelcentrum WP Retail Invest, Kees Kroezen van Primera en de wethouder Arjan Kampman hielden ieders een korte toespraak en na een groepsfoto was er wederom tijd voor koffie. Een ieder sprak de wens uit voor een mooi en duurzaam winkelcentrum met een omgeving die erbij past met voldoende parkeerruimte.
Er wonen meer dan 35.000 mensen in Enschede Zuid en er is dus zeker markt voor een mooi winkelcentrum.

 

Hieronder een film-fragment van de onthulling van het projectbord.

 

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg