Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Hallo allemaal,

Op 1 september ben ik begonnen als Stadsdeelmanager binnen Stadsdeel Zuid en hoewel ik straks velen van jullie vast nog persoonlijk zal spreken, leek het mij goed mij al wel vast kort voor te stellen.

 Ik ben Timo Keuken, 37 jaar en geboren in Enschede. Samen met mijn vrouw, 2 dochters en een derde onderweg woon ik hier nog steeds met heel veel plezier.

Na enkele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt,  ben ik in 2007 overgestapt naar de gemeente Enschede. Ik heb hier gewerkt in verschillende functies op gebied van werk&inkomen en de maatschappelijke ondersteuning.

De laatste jaren ben ik als teammanager en beleidsadviseur vooral op lokaal, regionaal en nationaal niveau, werkzaam geweest op het gebied van Jeugd & Onderwijs. Samen met de andere Twentse gemeenten en allerlei instellingen op het gebied van onderwijs, arbeidsmarkt, zorg en veiligheid, heb ik me ingezet om te zorgen dat iedere jongere een goede en gelijke kans krijgt op school of op de arbeidsmarkt.   Een hele mooie baan, waarin we samen veel voor de Enschedese jeugd hebben bereikt.

Na 6 en half jaar was het voor mij alleen ook tijd voor vernieuwing en verandering. Ik vond het dan ook echt fantastisch dat de kans zich voordeed om Stadsdeelmanager op Zuid te mogen worden! Die baan heeft voor mij namelijk de ingrediënten, die ik zoek in werk: vernieuwing,  samenwerking en diversiteit. Het samen met elkaar op pad gaan, de koers uitzetten en de bestemming te bepalen om uiteindelijk succesvol te zijn in het bereiken daarvan. Daar wordt ik enthousiast van en daar ga ik graag mee aan de slag in Stadsdeel Zuid!

Enschede is echt mijn stad. Ik vind het een stad met visie, één die aanpakt in plaats van afwacht. Zeker ook in stadsdeel Zuid waar met steeds weer nieuwe energie gebouwd wordt om wijken nog beter en mooier te maken voor haar inwoners. Dat past bij mij en ik ben blij dat ik hier een onderdeel van mag zijn! Ik zie er naar uit om van u allen te horen en ervaren wat er speelt in de wijk. Wat vind u goed en bent u tevreden over, maar ook wat kan er beter? Waar moeten we de komende jaren echt mee aan de slag in Zuid?  Door die ideeën en wensen, samen met u allen, om te zetten naar duidelijke doelen, heldere afspraken en concrete acties, kunnen we vast zorgen dat het Zuiden nog zonniger wordt. 

Ik heb er zin in!

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg