Sinterklaas intocht Sporten op het smileyveld. Speel je mee? Voetballen op het Cruyff court. Wijkbijeenkomsten Wensen uit de wijk. Wijkcentrum Stroinkslanden De natuur dichtbij.

Sinterklaas intocht

Sporten op het smileyveld.

Speel je mee?

Voetballen op het Cruyff court.

Wijkbijeenkomsten

Wensen uit de wijk.

Wijkcentrum Stroinkslanden

De natuur dichtbij.

Beste lezer,

Op www.stroinkslanden.nl kunt u maandelijks doorklikken naar de meest actuele wijkkrant de Stroinkslander van het moment!

De digitale versie van de papieren juni-krant de Stroinkslander kunt u lezen via de link www.wijkkranten.nl. Ook de twee andere Enschede Zuid wijkkranten (Brinkpraat & Om De Hoek Gekeken) zijn hier in te zien.

De deadline voor het aanleveren van materiaal en/of advertenties is in principe elke eerste woensdag van de maand (behalve 31 augustus, 8 maart, 10 mei en 14 juni). De wijkkranten komen 2 weken na de deadline op woensdag uit. De woensdag ertussen gaan ze naar de drukker. In juli en augustus verschijnen er geen wijkkranten.

Zie ook www.wijkkranten.nl.


Bezorgklacht?
Brievenbussen met nee-nee stickers krijgen geen wijkkrant. Wanneer je de papieren Stroinkslander op zaterdag nog niet op de mat hebt gekregen, stuur dan een email onder vermelding van straat + huisnummer naar info@wijkkranten.nl of bel naar de verspreider 0571-274137, vragen naar Mandy. Alleen klachten met straat en huisnummer kunnen worden geholpen omdat dan de juiste bezorgwijk kan worden gevonden. Niet ontvangen in de brievenbus? Altijd melden!

Op verschillende openbare plekken in uw wijk liggen weer kranten om gratis mee te pakken. Bij Winkelcentrum het Stroink en bij de benzinepomp liggen stapels kranten, die we regelmatig bijvullen. Ook bij het wijkcentrum Stroinkshuis liggen kranten om mee te pakken.

Wanneer u informatie, opmerkingen, kopij of ideeën heeft die volgens u in de krant horen, we zien het graag tegemoet op contact@brinkpraat.nl.


Met vriendelijke groet, 

Namens de redactie Stroinkslander en overige wijkkranten Enschede Zuid,
Bert Bennink, uitgever
BBproductions - publishing | eventmanagement
M: +31 0 6 26 90 05 87
E: info@bbproductions.nl
W: www.wijkkranten.nl

De maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mail naar info@wijkkranten.nl ovv 'aanmelding nieuwsbrief'.

 

04.jpg
dec-2010-5.jpg
IMG_2559.jpg
IMG_5001.jpg
IMG_6126.jpg
Schaatsen-Reerinklanden001.jpg
smiley.jpg
wilde-bosuilen-vliegen-uit-12-04-2010-8-.jpg